Батьківські збори


Шановні батьки!

      Сьогодні наші збори пройдуть онлайн. Одразу хочу подякувати за плідну співпрацю у цьому першому відповідальному навчальному році, дякую за довіру і увагу до мене, за доброзичливе ставлення.

      Одразу хочу запевнити всіх, що весь навчальний матеріал ,який ми проходили під час карантину, обов’язково ми ще повторимо і засвоїмо. Під час канікул буде оновлена начальна програма, яка дозволить кожному  учневі почувати себе комфортно. Коригувальне навчання буде проводитись у вересні, тривалість якої визначатиме кожен вчитель залежно від того, як учні опанували матеріал. Пам’ятайте, що кожна дитина має свою траєкторію розвитку.

       Останній дзвоник цього року  29.05 відбудеться онлайн, про час я повідомлю на наступний тиждень, в цей день кожен з Вас отримає онлайн свідоцтво досягнень першокласника. Цього року канікули у дітей розпочнуться одразу після останнього дзвоника, пришкільні табори цього року не працюватимуть. Книжки збиратиму і видаватиму в серпні, нові зошити теж замовимо в серпні.

    У житті так заведено, що в приємні моменти час летить не помітно. Настільки ж швидко пролетів наш  перший шкільний рік.  

      Існує гарна легенда: Коли народжується людина, в небі спалахує зірка, так 1 вересня народився і наш 1-Д клас, тоді на небі засяяла нова зірочка. Зараз впевнено можна сказати, що з кожним днем вона сяє, все яскравіше і яскравіше.

       Шановні батьки, я бажаю ВАМ завжди бачити  своїх дітей здоровими і щасливими, бажаю гарного відпочинку влітку, нових вражень, гарних емоцій!!!

       Якщо у Вас з’явились питання, їх приймаю у вайбер

                          в понеділок 25.05 з 17.00 до 18.00


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Українська мова 12-15.05

Українська мова 18.05-22.05

Образотворче мистецтво